Kedves Hölgyem / Uram! Kedves Látogató!

Üdvözlöm a Praxis Orvosi Rendelő honlapján!

Honlapunkon bemutatkozik a Praxis Orvosi Rendelőt üzemeltető Corpus Sanus Egészségügyi Alapellátó Betéti társaság, megismerheti a rendelő szolgáltatásait, és az itt dolgozó egészségügyi csapat tagjait.

A Praxis orvosi Rendelő elsők között vállalkozott arra, hogy a szigorú szakmai és szervezeti követelményeknek és előírásoknak megfelelve európai minőség- és környezetirányítási szabvány (ISO) szerint végezze ellátási feladatait. A rendszer számos kötelezően teljesítendő feladat / folyamat / előírás elvégzését, betartását szabja feltételül, melyek a magas színvonalú gyógyító-megelőző munka, a betegségek korai felismerése, a testet és lelket szolgáló egészségnevelés, röviden, a hosszú, egészségben eltöltött élet biztosítását szolgálják.

Letölthető dokumentumaink segítségével bepillantást nyerhet a Praxis Orvosi Rendelő minőség- és környezetirányítási rendszerébe, s megismerheti az egészségügyi ellátást igénybe vevő páciensek jogait, kötelességeit, az esetleges jogorvoslat módját, valamint az egészségügyi ellátó csapat ellátási, titoktartási kötelezettségét. A pácienstájékoztató csomaghoz kapcsoltan megtehet olyan jognyilatkozatokat is, melyek az egészségügyi adatai kezelésével, esetleges szervtranszplantáció végzésével kapcsolatosak, a rendelőben folyó egészségügyi munkával kapcsolatos véleményét pedig - névtelenül - a pácienselégedettségi kérdőíven írhatja le nekünk.

A nyújtott szolgáltatásokkal, az egészségügyi ellátással, illetve bármilyen további kérdéssel kapcsolatosan munkatársaimmal együtt állunk rendelkezésére.

Érdeklődését előre is köszönöm:

Dr. Sárkány Csaba
praxisvezető családorvos

 
UniWeb Design